Oktatás

Tisztelt ügyfél !

Az Önök többsége el van halmozna a napi teendőkkel, így nem marad idő az egyes műveletek aprólékos tanulmányozására. Szeretném ezúton ajánlani az Önök vagy Trainer munkatársaik  továbbképzését olyan helyen, ahol távol tudnak lenni a munkehelyi környezettől és tudnak öszpontosítani a témára. Ezek a találkozók nem utolsósorban a résztvevők véleménycseréjét is szolgálják, melynek döntő szerepe van a termékek továbbfelylesztésében is. A szekciók videófelvételre kerülnek és megtekinthetők lesznek a résztvevők számára az internetes oldalunkon is.

Bővebben: Oktatás

 

Internetes prezentációk

Az intenetes láthatóság jelenleg az egyik alapvető követelmény a reklámtevékenységek terén. Ennek felfuttatása mindig sok kérdést von maga után, és büszkén modhatjuk, hogy tudunk ezen a téren teljes mértékben segítséget nyújtani komplex szolgáltatás formájában a webcím bejegyzés közvetítésétől fogva a teljes kivitelezésig. Ezek mindig a megrendelő elképzeléseihez illetve anyagi lehetőségeihez viszonyodnak. Szolgátatásaink közé tartozik továbbá az állandó felügyelet, frissítések végrehajtása, bővítések kivitelezése és céges kirendeltségek áthidalása is.

Bővebben: Internetes prezentációk

 

Egyébb szolgáltatások

Terméktámogatási program
Az új ügyfelek számára, akik adatbázis alapú progamokat vásároltak, tanácsadást biztosítunk (email, hot-line, indokolt kiutazás 24 órán belül, távoli hozzáférést, belépést az internetes rendszerbe, skype) formájában 2 hónapon keresztül, ingyenes frissítési lehetőséget 1 éven át ugyanakkor ingyenes betanítást a telepítés helyén max 5 óran keresztül. Ezt a tevékenységet meg lehet hosszabbítani fizetett szolgáltatás formájában, részletek az árlistában találhatók. Továbbá lehetséges hosszú távú szerződés megkötése ebből a célból, amelyben egyedi szolgáltatási formák is megköthetőek.

Bővebben: Egyébb szolgáltatások

 

1. oldal / 2

«ElsőElőző12KövetkezőUtolsó»